Esti aici:
Cuptoare Convectie Electrice Touch TAP Italia
Cuptoare Convectie Electrice Touch TAP Italia
SPECIFICATII GENERALE CUPTOARE SERIA TAP - TECNOINOX Climax : Reglarea automata a nivelului de umidate din camera de gatire in functie de umiditatea alimentelor si a aburului injectat.
Truedata : Afiseaza temperatura reala din camera de gatire.
SmartHeat : Algoritmul temperaturii de gatire garanteaza rezulate perfecte de gatire , independent de cantitatea de produs ( o tava sau mai multe )
PowerGrill : Functie speciala ce ridica temperatura de patire la 300C pentru 5 minute pentru a gati pizza sau foccacia si pentru functie de GRILL efectiva.
Non-Stop-Cooking / Ready-To-Serve : Gatire automata simultana de produse diferite ( acelasi timp, aceeasi camera de gatire ) , gatire express sau gatire tip banchet
CookBook : Retetar complet cu fotografii, ingrediente si proceduri.
GreenSteam : Boiler pentru abur optimizat , ce ofera consum minim de energie si apa.
Kromia : Iluminare colorata inteligente a butonului de control in fucntie de procesal derulat.
SmartWash : 5 programe automate de spalare ( hard , medium, soft, fast, rinse) . De asemenea softul sugereaza cel mai adecvat program de spalare in functie de programul de gatire utilizat anterior. Operatiunea de curator implica costura scazute de apa si de detergent ( dozier este controlata de catre soft ) si nu este necesarea monitorizarea umana. Detergentul TAP este are 2 componente incluse nul pentru spalare unul pentru limpezire, ce garanteaza curatarea perfecta a cuptorului cu nivelul corect de spalare.
Boiler cleaning : Sistemul TAP nu are nevoie de interventia tehnicianului de service , avand setata automata preluarea alertelor si pornirea automata a programului de curatare calcar.
HACCP : Colectarea si salvarea datelor HACCP
DETALII CALITATIVE:
Convectie - Ventilatie : Ventilatoare cu eficienta ridicata si sens automat bidirectional cu 6 moduri de viteza continuua si 6 moduri de viteza intermitenta.
Sonda : sonda de gatire multi-point plasata in interiorul camerai de gatire
Iluminare : iluminare uniforma a camerei de gatire datorita benzii led pozitionate in usa
Display : 7’’ touch capacitiv cu illuminare
Buton de control: Ergonomic , intelligent touch, iluminat in functie de procesul derulat.
Bazin : plasat sub usa pentru colectarea condensului - umidatatii
Garnitura : rezistenta la caldura si incorporata in partea frontala a camerei de gatire.
Maner usa : cu deschidere in dreapta sau stanga , din material non-slip cu protectie la amprente.
Igiena si curatenie : camera de gatire cu colturi rotunjite, usa cu geam dublu , deflector ventilatoare detasabil pentru curatare mai usoara
Utility box : Acces separat si facil pentru conector USB, conector sonda catire, dus retractabil si compartiment accesorii,
PROGRAME DE GATIRE :
A. GATIRE CU ABUR :
- ABUR 100C : aburul accelereaza timpii de gatire si asigura fragezimea produselor, permitand pastrarea aromei, a sucurilor proprii ale alimentului , ale propritatilor nutritionale si ale aspectului produsului. Deasemenea aburul poate fi utilizat si la regenerea produselor gatite anterior optimizand astfel timpul de lucru. a. Exemple: incalizarea si gatirea de supe, gnocchi, paste si orez fara a fi nevoie de vase sau tavi; gatirea legumelor ; gatira pestelui
- GATIRE CU ABUR LA TEMPERATURA SCAZUTA - 50-85C : pentru gatire delicata cum ar fi gatirea intr-un vas sau gatirea de produse ambalate in vacuum. Este un mod igienic si rapid de gatire ce permita pastrarea aromei produsului, pemitand emanarea aromelor si optimizand procesul si durata de conservare. Nu se amesteca mirosurile si gusturile produselor diferite gatite in acelasi timp.
Exemple de gatire : a) gatire de produse delicate cum ar fi legume cu frunze, creveti, homari intregi, legume julienne, deserturi in vase gen pana cotta; b) pasteurizareaz sosuri si piureuri la temperatura scazuta pentru a conserva produsul in timp ; c) gatire in vacuum a cremator, uliuri aromate, pestelor si fructelor.
- GATIRE CU ABUR LA TEMPERATURA RIDICATA : 100-130C : sistemul TAP pemite utilizarea aburului la 130C oferind conditiile idea pentru a gati cantitati mari de produse congelate, produse semipreparate din coca/aluat sau pentru a steriliza alimentele sau accesoriile. —— B. GATIRE CU CONVECTIE :
- GRILL : folosind functia de grill se reduce cantitatea de fum si miros emanata, creste productivitatea fara a fii nevoie de supravegherea operatorului. Tehnologia Climafix garanteaza nivelul corect de umiditate din produs; iar multumita tehnologiei PowerGrill, carnea este perfect rumenita si iti mentine sucururile propii fiiind frageda in acelasi timp. Tehnologia SmartHeat garanteaza calitatea constanta indifeferent de tipul produsului gatit.
Exemple : cuburi de somon - peste , steak , legume la grater , cartofi la captor, etc.
- GATIRE CU SCADEREA TEMPERATURII ( thermal loss) : o alternativa pentru slow cooking , pimple ciclu se face la temperatura ridicata pentru o perioada limitata, apoi ciclul final termina procseul la temperatura scazuta. In comparatie cu gatirea pe temen lung sau peste noapte, se beneficiaza de consum redus de energie, perioada mai scurta de timp si se evita pierderea exagerata din volum/greutate a produsului.
Exemple : vita / rare roast , piept de curcan, ciolan la cuptor, pui la cuptor. - GATIREA PRODUSELOR CONGELATE : Datorita tehnologiei Climafix ce ofera control al nivelului umiditatii si al ventilatiei uniforme oferite de ventilatoarele bidirectionale cu 6 viteze si 6 tipuri de ventilare, Sistemul TAP ofera posibiltiatea de la gati bucati si cantitati mari de produse congelate chiar si fara a fi necesara decongelarea acestora.
Exemple : strudel congela , paine congelata , produse de patinerei congelate, mini-pizza , cartoni congelati. —- C. GATIRE COMBINATA :
- COMBI STEAM/CONVECTION : Sistemul TAP folosteste procentajul exact de umiditate, garantand un produs fraged si zemos chiar si la gatire indelungata. Multumita sondei de atire , bu exista riscul ca procesul de gatire sa fie eronat, indiferent de dimensiunea produsului. Multumita diverselor programe ( de mentinere ) prezente in sistemul TAP , produsul gatit poate ramane moale/fraged o perioada indelungata , chiar si dupa procesul de gatire. Tehnologia Climafix minimalizeaza pierderea din greutate a produsului gatit.
Exemple : roast , mancare la castron-vas ( braising ) sunca, sosuri, pulpe- bucati mari carne, peste intreg, lasagna , ratatouille si legume sotate, reincalizarea produsului in farfurie sau in tava.
- REGENERARE : in modul combi produsele poti fi regenerate